0

Laksetournedos med porre

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pil bladene af porren og kom dem i kogende vand, til de lige er blevet bløde.

Læg porrebladene fra de 4 porrer fladt ud og læg laks på.

Rul porrebladene rundt om fiskestykkerne og stil dem i et ovnfast fad.

Kom fadet i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter, til fisken er fast.

Skær porrer og tomater i mindre tern og sauter dem i olien. Krydr med salt og peber.

Server laksetournedosen med de sauterede grønsager.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.