0
Lange i sriracha med stegt æg, lime, og nudler

Lange i sriracha med stegt æg, lime, og nudler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashgulerodhvidløg
1 min.
Grøntsager

Forvarm ovnen til 225 grader.

Skræl gulerod, skyl squash og pil hvidløg. Flæk gulerod og squash, og skær begge dele samt hvidløg i tynde skiver.

Spred gulerod og squash ud på en bradepande dækket med bagepapir, vend det hele i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået farve og er blevet møre.

langefilet uden skindSriracha sauce
10 min.
Fisk

Skær fisken i stykker på ca. 2x3 cm, vend dem i srirachasovsen i et ildfast fad, og krydr med salt.

Bag fisken i ovnen i 4-5 min. før servering. Når fisken begynder at flage, er den færdig.

nudlerhvidløgægsukker
15 min.
Nudler

Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i vand.

Varm en pande op ved høj varme. Kom 1/2 spsk. olie pr. person i panden, knæk æggene heri, og steg dem som spejlæg i ca. 30 sek., indtil hviden sætter sig. Hak ægget i mindre stykker med en ske, og læg det ud til siden i panden.

Sluk for blusset, kom hvidløg på panden, og lad det stege i ca. 20 sek., indtil det bliver gyldent. Hæld fiskesauce, limesaft og 1/2 tsk. sukker pr. person i hvidløget, og rør rundt, indtil sukkeret er opløst.

Kom nudlerne i panden, vend det hele godt rundt, og smag til med salt.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og anret de bagte grøntsager og fisken henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
590 kcal
Fedt:
18,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,5 g
Kulhydrat:
61,8 g
heraf sukkerarter:
9,9 g
Kostfibre:
7,6 g
Protein:
39,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?