0

Lange med ærtesauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pres citronsaft på fisken og krydr den med salt og citronpeber. Varm olien op på panden og steg fisken på begge sider, til den er mør.

Kom ærterne ned i bouillonen og varm dem op. Tag dem herefter op med en hulske, blend dem og hæld dem tilbage i gryden igen. Pisk yoghurt og mel sammen og kom det ned i saucen. Varm herefter saucen igennem og tilsæt purløg og citronsaft. Smag til med salt og citronpeber.

Skær squashen ud i tern og champignon i skiver. Varm olien op i en gryde, tilsæt grønsagerne og steg dem, til de er møre. Krydr med salt og citronpeber.

Server grønsagerne sammen med fisken og ærtesaucen.

Kommentarer og forslag til opskriften