0

Lange med mezze, fennikel og forårsløg og kuvertbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og grønt, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og brødet kommes ind i ovnen.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: LANGEFILET, koriander, peber, salt, SESAM, kanel, cayenne peber og spidskommen
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Fennikel/forårsløg: Fennikel, forårsløg, FLØDE, salt, peber og MEZZE krydderi (indeholdende: koriander, SESAM, kanel, cayenne og spidskommen)
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Brød: Vand, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, KÆRNEMÆLK, gær og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.

• Levering 15. juli – bedst før 16. juli
• Levering 17. juli - bedst før 18. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion
Energi 368 kJ / 88 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 19,5 g

Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion
Energi 569 kJ / 136 kcal
Fedt 12,6 g
heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrat 3,5 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 1,7 g
Salt 1,08 g

Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?