0

Lange med saute af løg og peberfrugt, kartoffelpure med persille samt basilikum creme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, saute og kartoffelpure leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, saute og kartoffelpure i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og kartoffelpureen.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Langefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Saute: Løg, peberfrugt (rød), rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Kartoffelpure: Kartofler, sødmælk, smør, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Basilikumcreme: Cremefraiche, basilikum, salt og peber. Nettovægt ca. 1 dl/ca. 2 dl

Holdbarhed:

• Levering 3. august - bedst før 5. august

• Levering 4. august – bedst før 6. august

• Levering 5. august - bedst før 7. august

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?