Fisk, saute og kartoffelpure leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og kartoffelpure i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og kartoffelpureen.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Langefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Løg, peberfrugt (rød), rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartoffelpure: Kartofler, sødmælk, smør, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Basilikumcreme: Cremefraiche, basilikum, salt og peber. Nettovægt ca. 1 dl/ca. 2 dl
Holdbarhed:
• Levering 3. august - bedst før 5. august
• Levering 4. august – bedst før 6. august
• Levering 5. august - bedst før 7. august
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()