0

Lange med spinat og tomatsalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Salat:

50 g salat

50 g tomater

3 forårsløg

olivenolie

salt og peber

Fisk: Læg fileterne i et ovnfast fad. Dæk fisken med spinat, der er rørt sammen med yoghurt og krydret med salt, peber og muskatnød. Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.

Salat: Skær salaten i tynde strimler og tomater og forårsløg i tynde skiver. Anret det hele på en tallerken, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?