0

Lange med tomat, rødløg og fennikel samt karrysauce og perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk, rødløg og fennikel og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i grønt og perlebyg. Saucen lunes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Lange, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Rødløg og fennikel: Rødløg, fennikel, tomater, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Sauce: Hønsefond, løg, piskefløde, maizena, karry, salt, peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl/5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 5. januar - bedst før 7. januar

• Levering 6. januar - bedst før 8. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?