Fisk, tomatkompot og pasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, tomatkompot og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i tomatkompot og pasta efter 10 minutter.
Hæld basilikumsaucen i en lille gryde og kog op.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Lange, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Basilikumsauce: Hønsebouillon, piskefløde, løg, basilikum, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Tomatkompot: Tomater, løg, timian, hvidløg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 200 g/ 400 g.
Pasta: Pasta penne, soltørrede tomater, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/ca. 800 g.
Allergener: Lange, piskefløde, maizena, pasta penne og rapsolie.
Holdbarhed:
Levering 16. september - bedst før 18. september
Levering 17. september - bedst før 19. september
Levering 18. september - bedst før 20. september
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()