0

Lange med tomatkompot, basilikumsauce og pasta med soltørrede tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, tomatkompot og pasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, tomatkompot og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i tomatkompot og pasta efter 10 minutter.

Hæld basilikumsaucen i en lille gryde og kog op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Lange, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Basilikumsauce: Hønsebouillon, piskefløde, løg, basilikum, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

Tomatkompot: Tomater, løg, timian, hvidløg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 200 g/ 400 g.

Pasta: Pasta penne, soltørrede tomater, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/ca. 800 g.

Allergener: Lange, piskefløde, maizena, pasta penne og rapsolie.

Holdbarhed:

Levering 16. september - bedst før 18. september

Levering 17. september - bedst før 19. september

Levering 18. september - bedst før 20. september

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?