Dejlig nem fiskeret med cremet pasta. Nyd den friske fennikelsalat til.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente. Gem endelig lidt pastavand, når du afdrypper den.
Hak løg og hvidløg fint, og sautér det i rigelig olivenolie. De skal ikke tage farve, men mørne, og falde let sammen.
Skær tomaterne i små tern, og kom dem med på panden sammen med deres juice. Lad det hele koge op ganske kort, tilsæt fløde, og lad saucen simre i 4-5 min. Krydr med salt og peber.
Tilsæt pasta til panden, og spæd med lidt pastavand efter behov, hvis saucen bliver for tyk. Smag til med salt, peber og olivenolie inden servering.
Del fisken i portionsstykker.
Kom en smule vand i bunden af en dyb pande, og læg et stykke bagepapir deri. Læg fisken ovenpå, og dryp med lidt olivenolie, en smørklat, salt og peber og lidt vand (evt. en sjat hvidvin, hvis du har).
Læg et krøllet, vådt stykke bagepapir over fisken, luk med låg, og damp fisken i 3-4 min., eller til den er akkurat gennemtilberedt. Tjek at panden ikke løber tør for vand under fisken.
Skær fennikel i skiver, og anret den på et fad med rucola. Dryp med olivenolie, salt og peber.
Skær citronen i tykke skiver, og hak persillen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med fisk og et drys persille, og servér straks med salat og citron til.
NB. På billedet er der benyttet spaghetti.
Kundekommentarer ()