Ekstra udstyr:
Cocotte eller ildfast fad med låg
Hak løget og svits det i 2 spsk. olie i det ildfaste fad.
Hak tomaterne og hak sardinfileterne. Bland det med 1 tsk. oregano og 1 tsk. basilikum, samt salt og peber.
Kom sardiner, oliven og tomater i det ildfaste fad og lad det simre i 10 minutter.
Skær langen i portionsstykker.
Kom lange stykkerne ned i tomatsaucen, og giv dem 20 minutter på grillen.
Samtidig koger du nogle pasta penne.
Smag tomatsaucen til med salt og peber
Vupti - så er maden klar....
Velbekomme
-Meyer
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften