Fisk, bønner og ris leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Saucen leveres i en lille bøtte (kan ikke kommes i ovnen).
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, bønner og ris i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bønner og ris.
Saucen hældes i en lille gryde og koges op.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Langefilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.
Basquase med bønner: Bønner, Rød peber, løg, tomater, hvidløg, rapsolie, timian salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/500 g.
Ris pilaw: Ris, løg, hønsebouillon, smør, salt og peber. Nettovægt: ca. 450 g/900 g.
Karrysauce: Hønsebouillon, piskefløde, løg, selleri, karry, maizena, salt og peber
Nettoindhold: ca. 2,5 dl /5 dl.
Holdbarhed:
• Levering 8. marts - bedst før 10. marts
• Levering 9. marts – bedst før 11. marts
• Levering 10. marts - bedst før 12. marts
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()