0

Langefilet med ”Basquaise med bønner” karrysauce og ris pilaw

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, bønner og ris leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Saucen leveres i en lille bøtte (kan ikke kommes i ovnen).

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, bønner og ris i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bønner og ris.

Saucen hældes i en lille gryde og koges op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Langefilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.

Basquase med bønner: Bønner, Rød peber, løg, tomater, hvidløg, rapsolie, timian salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/500 g.

Ris pilaw: Ris, løg, hønsebouillon, smør, salt og peber. Nettovægt: ca. 450 g/900 g.

Karrysauce: Hønsebouillon, piskefløde, løg, selleri, karry, maizena, salt og peber

Nettoindhold: ca. 2,5 dl /5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 8. marts - bedst før 10. marts

• Levering 9. marts – bedst før 11. marts

• Levering 10. marts - bedst før 12. marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?