0
Langefilet med indisk karry sovs, quinoa og sesamstegte gulerødder

Langefilet med indisk karry sovs, quinoa og sesamstegte gulerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lange, Mælk, Gluten, Selleri, Sennep, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
quinoa
1 min.
Quinoa:

Kog quinoa i rigeligt letsaltet vand i ca 15 minutter. Dræn dem tørre i en sigte og kom tilbage i gryden. Lad dem trække heri de sidste 5 minutter. Vend evt. rundt med en lille klump smør.

gulerod i stavesesamfrøbredbladet persille
2 min.
Sesamstegte gulerødder

Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Kom gulerødderne i en skål sammen med sesamfrø, salt, peber samt knust spidskommen - vend rundt med lidt god olivenolie. Fordel på bageplader med bagepapir i bunden. Bag dem gyldne og møre i ovnen. Når de er færdige vendes de med hakket persille.

langefilet uden skind
15 min.
Fisk:

Soigner fisken, og del den i portionsstykker. Krydr fisken med salt og peber kun på kødsiden, og steg den i 2-3 min. på skindsiden i lidt neutral olie på en varm pande. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken, krydr med salt og peber og drypsteg i 1 minut, så er fisken klar til servering.

Indisk karrysovs
18 min.
Indisk karry sovs

Kom sovsen i en lille gryde og kog den igennem under omrøring. Er den for tyk kan den tyndes med lidt vand. 

20 min.
Anretning:

Som vist!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?