Kog quinoa i rigeligt letsaltet vand i ca 15 minutter. Dræn dem tørre i en sigte og kom tilbage i gryden. Lad dem trække heri de sidste 5 minutter. Vend evt. rundt med en lille klump smør.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Kom gulerødderne i en skål sammen med sesamfrø, salt, peber samt knust spidskommen - vend rundt med lidt god olivenolie. Fordel på bageplader med bagepapir i bunden. Bag dem gyldne og møre i ovnen. Når de er færdige vendes de med hakket persille.
Soigner fisken, og del den i portionsstykker. Krydr fisken med salt og peber kun på kødsiden, og steg den i 2-3 min. på skindsiden i lidt neutral olie på en varm pande. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken, krydr med salt og peber og drypsteg i 1 minut, så er fisken klar til servering.
Kom sovsen i en lille gryde og kog den igennem under omrøring. Er den for tyk kan den tyndes med lidt vand.
Som vist!
Kundekommentarer ()