0
Langefilet med indisk karry sovs, quinoa og sesamstegte gulerødder

Langefilet med indisk karry sovs, quinoa og sesamstegte gulerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
quinoa
1 min.
Quinoa

Kog quinoa i rigeligt letsaltet vand i ca 15 minutter. Dræn dem tørre i en sigte og kom tilbage i gryden. Lad dem trække heri de sidste 5 minutter. Vend evt. rundt med en lille klump smør.

gulerøddersesamfrøbredbladet persille
2 min.
Sesamstegte gulerødder

Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Skrub gulerødderne, og flæk dem i halve på langs. Kom gulerødderne i en skål sammen med sesamfrø, salt, peber - vend rundt med lidt god olivenolie. Fordel på bageplader med bagepapir i bunden. Bag dem gyldne og møre i ovnen. Når de er færdige vendes de med hakket persille.

langefilet uden skind
15 min.
Fisk

Soigner fisken, og del den i portionsstykker. Krydr fisken med salt og peber og steg den i 2-3 min. i lidt neutral olie på en varm pande. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre , til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken, krydr med salt og peber og drypsteg i 1 minut, så er fisken klar til servering.

Indisk karrysovs
18 min.
Indisk karry sovs

Kom sovsen i en lille gryde og kog den igennem under omrøring. Er den for tyk, kan den fortyndes med lidt vand. 

20 min.
Anretning

Som vist!

Kommentarer og forslag til opskriften