Kog quinoa i rigeligt letsaltet vand i ca 15 minutter. Dræn dem tørre i en sigte og kom tilbage i gryden. Lad dem trække heri de sidste 5 minutter. Vend evt. rundt med en lille klump smør.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Skrub gulerødderne, og flæk dem i halve på langs. Kom gulerødderne i en skål sammen med sesamfrø, salt, peber - vend rundt med lidt god olivenolie. Fordel på bageplader med bagepapir i bunden. Bag dem gyldne og møre i ovnen. Når de er færdige vendes de med hakket persille.
Soigner fisken, og del den i portionsstykker. Krydr fisken med salt og peber og steg den i 2-3 min. i lidt neutral olie på en varm pande. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre , til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken, krydr med salt og peber og drypsteg i 1 minut, så er fisken klar til servering.
Kom sovsen i en lille gryde og kog den igennem under omrøring. Er den for tyk, kan den fortyndes med lidt vand.
Som vist!
Kommentarer og forslag til opskriften