0

Langefilet med saute af løg og peberfrugt, basilikum creme og durum brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og saute og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautén og brødet sættes ind i ovnen og varmes.

Cremen hældes samtidig i en lille gryde og koges op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Langefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Saute: Løg, rød peberfrugt, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Basilikum creme: Hønsefond, piskefløde, løg, hvidløg, basilikum, maizena salt og peber. Nettovægt ca. 2 dl.

Durumbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, gær og salt. Nettovægt: ca. 225 g.

Holdbarhed:

• Levering 1. juni - bedst før 3. juni

• Levering 2. juni – bedst før 4. juni

• Levering 3. juni - bedst før 5. juni

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?