Fisk og saute leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og saute og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautén og brødet sættes ind i ovnen og varmes.
Cremen hældes samtidig i en lille gryde og koges op.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Langefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Saute: Løg, rød peberfrugt, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Basilikum creme: Hønsefond, piskefløde, løg, hvidløg, basilikum, maizena salt og peber. Nettovægt ca. 2 dl.
Durumbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, gær og salt. Nettovægt: ca. 225 g.
Holdbarhed:
• Levering 1. juni - bedst før 3. juni
• Levering 2. juni – bedst før 4. juni
• Levering 3. juni - bedst før 5. juni
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()