0

Langeguenelle i tomatsauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tomatsauce:

1 rødløg

1 fed hvidløg

1 tsk. olie til stegning

1 dåse flåede tomater

Fisk: Kom fisken i en foodprocessor sammen med saltet og kør det til en fin, sej fars. Kom farsen i en skål og rør de andre ingredienser i. Farsen må gerne trække i en halv times tid. Bring en gryde vand i kog med laurbærblad, løg, peberkorn og eddike. Form små, aflange boller af farsen og kog dem i 5 minutter. Afkøl de kogte gueneller hurtigt i koldt vand.

Sauce: Hak rødløg og hvidløg fint og svits dem i en gryde med olien. Tilsæt de flåede tomater og kog saucen godt igennem. Kom guenellerne i saucen og varm igennem.

Servering: Drys retten med hakket persille og server evt. kogte kartofler til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?