0

Lasagne med torsk og grillede squash

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Hvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Squash: Skær squashen i tynde skiver på langs, grill dem på en grillpande eller bag dem i ovnen. Krydr med salt.

Tomatsauce: Skær tomaterne i tern, hak hvidløg og løg fint og kom det hele i en lille gryde. Kog det i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

Bechamelsauce: Smelt fedtstoffet i en lille gryde og rør melet ud i det. Spæd langsomt minimælken i under omrøring til en jævn sauce. Kog i et par min. og smag til med revet muskatnød, salt og peber. Vend hakket persille i saucen.

Samling: Start med at lægge en halv lasagneplade i bunden af et lille ovnfast fad. Byg lagvist op med grillet squash, tomatsauce, tynde skiver af fisk og bechamelsauce. Slut med en halv lasagneplade med bechamelsauce over.

Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. ½ time til overfladen er gylden og lasagnepladerne føles møre, når der stikkes en skarp kniv igennem.

Server evt. med en grøn salat til.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?