Gullasch: Skær baconskiverne i mindre stykker og steg dem i en stor gryde. Tilsæt kødet og brun det godt. Hak løg, hvidløg og soltørrede tomater og kom det hele i gryden sammen med de flåede tomater, rødvin, laurbærblade, sukker, salt og peber. Lad det simre ved svag varme under låg i 30 min. og smag til.
Aubergine: Skyl auberginerne og skær dem i skiver på 5-6 mm tykkelse. Pensl dem på begge sider med et tyndt lag olie, læg dem på bagepapir og bag dem let gyldne i en 200 grader varm ovn i 15-20 min.
Bechamel: Smelt smørret i en tykbundet gryde og rør melet i. Hæld mælken i lidt ad gangen og pisk godt, så der ikke dannes klumper. Rør osten i, dæmp til svag varme og lad det simre 15 min. til osten er helt smeltet og saucen er ensartet. Smag til med salt og peber.
Samling: Læg lasagnen sammen - slut af med et lag plader og bechamelsauce øverst. Drys med rasp og bag den i den 200 grader varme ovn i ca. 45 min. Lad lasagnen hvile 15-20 min. inden servering.
Server sammen med en stor skål sprød salat.
Kommentarer og forslag til opskriften