Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og pres hvidløg.
Snit gulerod i tynde skiver evt. på et mandolinjern.
Skær cherrytomater i halve.
Hak purløg fint.
Kog 2 dl vand pr. person op i en elkedel. Rør 1/4 bouillonterning pr. person ud i det kogende vand.
Svits hakket løg og presset hvidløg i olie en gryde, hvor der også skal være plads til hakket kød og tomat.
Når løg og hvidløg er svitset af, tilsættes det hakkede kød, bolognese krydderi, salt og peber efter smag.
Rør rundt, så kødet brunes af. Tilsæt gulerodsskiver, hakkede tomater, 2 dl bouillon, du lavede før, pr. person og tomatpuré. Lad det hele koge op, og rør det godt sammen.
Læg pastaen i en form der passer i airfryeren, hæld kødsovsen henover, og rør det hele godt sammen.
Sæt lasagnetten i airfryeren, og indstil den på 180 grader. Giv lasagnetten 35 min., og rør i den ca. hvert 10. minut.
Sluk airfryeren, og fordel mozzarellaen henover lasagnetten.
Sæt airfryeren i gang igen på 180 grader, og giv den 3 min.
Server lasagnetten med halve cherrytomater og finthakket purløg drysset henover.
Bolognese-krydderi indeholder: 35% oregano 15% sort peber, 15% timian, 15% paprikaflager, 10% laurbærblade, 5% salvie, 3% stjerne anis, 2% muskatnød
Kundekommentarer ()