0

Letbraiseret julesalat med avokado, appelsiner og grov sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver julesalaterne på lang og skyl dem godt. Varm lidt olie op på en pande og læg julesalaterne på med skærefladerne nedad. Krydr dem med salt og peber og rist dem ved moderat varme til de er let gyldne. Kom 1 dl vand vend og lad dem simre til væden er kogt væk - vend dem en gang undervejs. Befri imens avokadoen for skal og sten og skær kødet i tynde skiver. Skær skallen af appelsinerne og befri fileterne ved at skære ind langs de hvide lameller. Pres saften af "appelsinskrogene" og pisk den sammen med mayonnaise, citronsaft, sennep, 2 spsk. olie, salt og peber og smag til. Anret julesalaterne på et fladt fad og fordel avokadoskiver og appelsinfileter (se video ovenover) ovenpå. Dryp med dressing, drys evt. med krydderurter og giv salaten et godt kværn peber. Server som tilbehør til fx kylling eller laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?