0

Letcremet agurk-fennikelsalat med ristede sennepsfrø

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af fenniklen og gem den til andre formål. Flæk fenniklen på langs og fjern stokken. Snit resten i fine tynde skiver. Skær også agurken i tynde skiver og kom begge dele i et dørslag. Drys med en god spiseskefuld salt, vend godt rundt og lad det trække 20 min.

Trim imens forårsløgene og snit dem i tynde skiver.

Rist sennepsfrøene på en tør pande ved middel varme til de "popper" let, max. 2 min., og lad dem køle af i en lille skål.

Skyl saltet af agurk og fennikel, dryp godt af og bred grøntsagerne ud på et rent viskestykke. Dup dem så tørre som muligt og kom dem i en skål sammen med forårsløg, sennepsfrø, cremefraiche, ½ tsk. sennep og meget gerne masser af hakket dild. Smag til med sennep, salt og peber og server straks som tilbehør til en god hakkebøf med nye kogte kartofler, til en pulled pork-burger eller til den bagte laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?