0

Letcremet varm pastasalat med snackpeber, bacon, hjertesalat og parmesan (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken - gem 1 dl af kogevandet til saucen. Rens snackpebrene og snit dem i ½ cm tynde skiver. Rist baconen sprød og lad den dryppe af på køkkenrulle. Pil hvidløgene, hak dem fint og striml salaten fint. Varm lidt olie op i en gryde og sauter peberstrimlerne bløde. Kom hvidløg ved, krydr med salt og peber og lad det simre 2 min. Rør fløden i og kog det ind til en cremet sauce. Vend pasta, pastavand, smuldret bacon og parmesan i, lad det simre 1-2 min. og smag til med salt og peber. Vend salaten i lige inden anretning og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?