0

Letdampet spidskål med mild karrycreme, ærter og ristet bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del spidskålet i 4 kvarte og skyl det godt. Giv kålen et 2 min. opkog i lidt letsaltet vand til den kun lige er mør med et godt sprødt bid. Kom dem direkte over i iskoldt vand og dryp godt af på viskestykke. Skær baconen i tykke tændstikker, rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Rør cremefraiche, mayonnaise, presset hvidløg, sennep, karry, sherry, salt, peber og gerne finthakkede krydderurter sammen og smag til. Anret spidskålene på 4 tallerkner, dryp dressingen henover og drys med ærter og bacon. Server som tilbehør til gris, fisk eller en god krydret gryderet.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?