0

Letmarineret melonsalat med agurk, blåbær og parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom eddike, sukker og chili i en lille kasserolle og kog det kortvarigt op til sukkeret er smeltet – lad efterfølgende køle helt ned. Befri melonen for skal og skær kødet i mundrette tern. Skræl agurken, halver på langs, skrab kernerne væk og snit kødet i halvmåneformede skiver. Snit løget i helt tynde skiver og vend det hele sammen med den afkølede lage. Smag til med salt og peber og anret salaten på et fladt fad. Riv skinken i lange strimler henover og drys med blåbær og letsmuldret ost. Dryp med olivenolien, krydr med lidt sort peber og server som forret eller som indslag på buffeten.

Kommentarer og forslag til opskriften