0

Letmarineret melonsalat med frisk spinat, feta og parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom eddike, sukker og chili i en lille kasserolle og kog det kortvarigt op til sukkeret er smeltet – lad efterfølgende køle helt ned. Befri melonen for skal og skær kødet i mundrette tern. Snit løget i helt tynde skiver, vend begge dele sammen med den afkølede lage og smag til med salt og peber. Skyl spinaten, fjern de grove stilke og slyng bladene tørre. Bred dem ud på et fladt fad og fordel melon og løg ovenpå. Riv skinken i lange strimler henover og drys med feta. Dryp med olivenolien, krydr med lidt sort peber og server som forret eller som indslag på buffeten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?