0

Letristet blomkål med tomat-rød peberfrugtcreme (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver peberfrugt og tomater og fjern stilk og kerner. Gnid skindet på både peberfrugt og tomater med lidt olie, læg dem på en bageplade med skindet opad og grill dem under ovngrillen til skindet bobler og begynder at blive sort. Læg grøntsagerne i en skål, dæk til med film og lad dem hvile 10 min. Træk skindet af og kom kødet i en foodprocessor. Blend det glat med finthakket hvidløg, vend creme fraiche, salt og peber i og smag til. Del blomkålen i mellemstore buketter og rist dem i hed olie på panden til de pletvis har taget en gylden farve - de skal bevare et sprødt bid, men heller ikke være for rå. Drys undervejs med knuste korianderfrø, salt og peber. Anret blomkålen på et fad, fordel cremen over og server straks til kød, fjerkræ eller fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften