0
Empanadas med fyld af svampe, zucchini, kartoffel, peberfrugt og sød peruviansk chili dertil pico, salsa & salat

Empanadas med fyld af svampe, zucchini, kartoffel, peberfrugt og sød peruviansk chili dertil pico, salsa & salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
empanadas - veggie potato - vegetarisk
1 min.
Empanadas

Forvarm ovnen til 190 grader varmluft.

Hvis du ønsker dine empanadas ekstra sprøde, kan du øge varmen til 200 grader varmluft de sidste 5 minutter.

Riv folien af bakken. Løft forsigtigt empanadas op af bakken, læg dem på et stykke bagepapir, og bag dem i ovnen i 12-15 min. 

Behandl de bagte empanadas FORSIGTIGT, da de let går i stykker.

Fif: Du kan evt. pensle med et sammenpisket æg eller lidt mælk inden bagning for et mere blankt og gyldent udtryk.

tomateragurkhvidløgfrisk oregano
1 min.
Pico & salsa

Agurk og tomat skæres i små tern. Vendes med finthakket hvidløg og plukket og hakket oregano. Bland det hele sammen med lidt lys eddike, god olivenolie, salt, sukker og peber. Den ene halvdel blendes til en salsa med en stavblender. Der kan evt. tilsættes lidt chili, hvis du kan lide det stærkt. 

mesclun, mix salater
10 min.
Salat

Skyl salaten grundigt, og slyng den tør i en salatslynge. Kom salaten i en skål og dryp med lidt olivenolie. Smag til med fint salt og peber.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Veggie potato ØKO – Fuldkorn, nøglehulsmærket og vegansk

Vores fuldkornsempanada Veggie potato er en lækker smækker empanada fyldt med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili og kartofler. Og så er den 100% vegansk!

Bonusinfo

Mesclun er en blanding af små, spæde  salater, der stammer fra Provence i Frankrig. Den traditionelle blanding inkluderer bla. kørvel, ruccola, grønne salater og endive,

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?