0

Lima empanadas med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili serveret med salat & tahin-lime dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
empanadas - veggie potato - vegetarisk
1 min.
Empanadas:

Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.

Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas går nemt i stykker.

Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir og bage dem i ovnen. Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.

Fif: Du kan evt. pensle med et sammenpisket æg eller lidt mælk for et mere blankt og gyldent udtryk.

tahinlimehvidløg
5 min.
Tahin dressing:

Rør tahin sammen med limesaft og lidt skal. Juster konsistensen med vand. Smag til med salt, lidt sukker samt friskkværnet sort peber samt et lille my fintrevet hvidløg.

salathoved, fx bataviaolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Salat:

Pluk salaten i mundrette stykker og kom den i iskoldt vand. Slyng den tør i en salatslynge og vend med lidt lidt af dressingen samt lidt olivenolie, smag til med fint salt og peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Med salat, dressing og limemåde.

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Veggie potato ØKO – Fuldkorn, nøglehulsmærket og vegansk

Vores fuldkornsempanada Veggie potato er en lækker smækker empanada fyldt med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili og kartofler. Og så er den 100% vegansk!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?