Skyl og kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand i 15-18 min. Damp dem tørre, lad dem køle lidt ned, og del dem i mindre stykker.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Skær både de små forårsløg og fennikel i tynde skrå skiver. Skyl dem grundigt. Gem lidt af forårsløgstoppene til pynt.
For hver portion bredes et stort kvadratisk stykke bagepapir, ca. 35 x 35 cm, ud på køkkenbordet. Krydr fisken på begge sider med salt og peber. Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir. Top fisken med løg, fennikel og 2-3 tynde skiver smør eller en generøs sjat god olivenolie. Skær limefrugten i tynde skiver, og fordel 1-2 skiver på hvert stykke fisk. Luk pakkerne omhyggeligt, så dampen ikke kan slippe ud, når du bager dem. De skal bage i 12-15 min., indtil de puffer op af dampene inden i pakkerne.
Del peberfrugt i mindre stykker, og kasser kernerne. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Sauter peberfrugt, hvid- og skalotteløg af ved medium varme i en gryde med god olivenolie, uden at det bruner. Krydr med salt og peber. Kom ca. 1/2 dl vand ved, og kom låg på. Lad det hele simre i 8-12 min. Blend derefter peberfrugtmassen i en høj blender eller med en stavblender sammen med smuldret kota (feta). Smag til med salt og peber. Juster evt. konsistensen med en smule vand (cremen må gerne være tyk).
Vend cremen med de kogte kartofler, og smag til igen.
Som vist på billedet. Drys med fintsnittede løgtoppe.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()