0
Linguine all'arrabbiata med stegte zucchini, mozarella og salat

Linguine all'arrabbiata med stegte zucchini, mozarella og salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvidløggrøn zucchinipecorino romano
1 min.
Grønt og ost

Pil hvidløg, og skær zucchini og hvidløg i tynde skiver (brug gerne et mandolinjern)

Riv osten fint.

grøn zucchinihvidløgchiliflager
10 min.
Chilistegte zucchini og hvidløg

Steg de tynde skiver hvidløg i god olivenolie på en pande ved medium varme, til de er lyst gyldne og sprøde.

Tag dem af panden, kom dem på lidt køkkenrulle, og drys dem med lidt fint salt.

Steg de skiveskårne zucchini ved høj varme på panden og i olien, du stegte hvidløgene i, til de begynder at blive gyldne.

Krydr med chiliflager efter smag (gem lidt til senere), salt og peber.

egebladssalatfrisk mozzarella
15 min.
Salat med mozarella

Del salaten i mundrette stykker og kom i en skål sammen med små stykker mozarella. Vend med en dressing rørt på god olie, eddike og lidt honning.

tomatpassatachiliflagerpecorino romano
20 min.
Linguine alla arrabbiata

Kom tomatpassata op i en gryde, og smag den til med salt, peber samt lidt chiliflager til din ønskede styrke under opvarmning.

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til den er "al dente".

Kom pastaen i en sigte, og vend den i tomatsaucen sammen med halvdelen af den revne ost. Vend til sidst med de stegte zucchini.

pecorino romano
28 min.
Anretning

Anret som vist, og top med de sprøde hvidløg og det sidste revede ost. Servér salaten i små skåle ved siden af.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?