0
Løgpizza med porrer, parmesan og kålsalat

Løgpizza med porrer, parmesan og kålsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Bag 1-2 pizzaer ad gangen, og nyd dem straks, de kommer ud af ovnen. Så er de allerbedst. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pizzadej - på surdejmandlerløgporrer
1 min.
Topping

Tænd ovnen på 230 grader varmluft eller så varmt som muligt. 

Tag dejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.

Rist mandlerne i den varme ovn i ca. 5-8 min., og lad dem køle lidt af. 

Snit løg og porrer i tynde skiver (brug evt. et mandolinjern). 

 

creme fraiche 18%
8 min.
Pizza

Rul eller træk dejene ud, læg dem på bagepapir, og smør dem med creme fraiche. Top med løg og porrerskiver, og krydr med salt. 

Dryp med olivenolie, og bag dem i den varme ovn, 1-2 ad gangen, til de er gyldne og sprøde.

 

limespidskålæbler
12 min.
Salat

Rør en dressing af saft af 1 lime, 1-2 spsk. flydende honning, 1 spsk. olivenolie og 1-2 spsk. lys eddike. 

Snit kålen fint, skær æblerne i slanke både, og hak mandlerne.

Vend det hele med dressingen, og smag evt. til med mere salt, honning og lys eddike. 

 

parmigiano reggiano (Parmesan)
28 min.
Anretning

Top de varme pizzaer med fintrevet parmesan, efterhånden som de er færdigbagte, og nyd dem straks med kålsalat til. 

Bonusinfo

Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?