0
Lørdagskylling på en hverdag
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
1 t
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelår
1 min.
Kyllingen

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Del kyllingelårene i to ved at skære igennem hvor overlår og underlår mødes. Krydr kødet godt med salt og peber, og gem det til senere. 

gulerodhvidløgrødløgbagekartoflerrosmarinbouillon
5 min.
Grøntsagerne

Opløs bouillonen i 1/2 dl vand pr. person.

Pil løg og hvidløg, skræl gulerødder og skrub kartofler. Lad hvidløgene være hele, og skær resten i 1/2 cm tykke skiver. Kom det hele i et stort ovnfast fad, og hæld bouillonen henover. Skyl rosmarinen, kom den i retten, og krydr godt med salt og peber og 1 spsk. olie pr. person. Læg kyllingelårene ovenpå grøntsagerne, og bag retten i ca. 40 min., indtil kyllingen har fået en mørkebrun farve, og man kan vride lårbenene rundt om sig selv, uden at kødet giver modstand.

60 min.
Anretning

Serveres direkte fra ovnen. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
558 kcal
Fedt:
27,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,3 g
Kulhydrat:
45,9 g
heraf sukkerarter:
12,8 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
28,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?