0

Lukket pizza med majs, porrer og oliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim majsene for blade og "hår" og skær kernerne fra kolben med en skarp kniv. Snit porrerne og sauter dem i olien. Kom hakket tomat, puré, soja og oregano ved og lad det simre 5 min. uden låg. Tilsæt majskornene, kog yderligere 5 min. og smag til med salt og peber. Rul pizzadejen ud, fordel saucen på den ene halvdel og drys ost ovenpå. Læg oliven på, fold den anden halvdel henover og rul kanterne på, så de lukker helt til. Bag pizzaen ved 225 grader i 10-15 min. til den er gyldne og sprød i kanterne. Giv en sprød grøn salat eller en tomatsalat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.