0

Lun broccolisalat med snackpeber og croutoner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del broccolien i mellemstore buketter, skær stokken i tern og damp begge dele 2 min. i spilkogende vand. Hæld vandet fra og køl dem straks af i koldt vand. Skær den rensede snackpeber i små tern og hak løg og hvidløg helt fint – hold det hele hver for sig. Varm 3 spsk. olie op på en pande, kom den drænede broccoli ved og rist 2 min. Tilsæt peberfrugt, hvidløg, salt og peber og rist yderligere 2-3 min. Kom balsamico og honning, ved, vend godt rundt og smag til. Anret salaten, drys med croutoner og finthakket løg og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften