0

Lun kartoffelsalat med hjertesalat, oliven, kapers og jomfruolivenolie (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hak løget helt fint. Befri salaten for stok og snit bladene i brede strimler. Hak oliven - og gerne persille - groft. Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem dampe tørre og halver dem - lad dem blive i gryden hele tiden! Kom olie, løg, salat, oliven, kapers, et par gode nip salt, friskkværnet peber og gerne hakket persille ved og vend det forsigtigt rundt. Smag til, anret og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?