Kog kernerne møre, som anvist på pakken og lad dem køle lidt ned. Trim majsene for blade og hår og kog kolberne møre i letsaltet vand. Lad dem køle lidt af og skær kernerne af med en skarp kniv. Skær tomater og agurk i små tern og hak løget fint. Vend grøntsager, presset hvidløg, grofthakkede oliven, olie, citronsaft, chili og smuldret feta sammen med de kogte kerner og smag til med salt og peber. Giv salaten til fx grillet kylling, stegt gris eller krydderdeller.
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften