Jeg steger gulerødder og løg, fordi jeg synes det er lækkert, at de er lune og tilberedte.
Men du kan sagtens lade begge dele være rå, og få en mere salat-agtig ret.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl eller skrub gulerødderne, og skær dem i skiver. Skær løg i slanke både. Steg først gulerødder i 1-2 min. ved høj varme i olie i en varm wok. Tilsæt løg og steg i yderligere 1-2 min. Krydr med salt og lidt revet ingefær efter smag, og tag grøntsagerne af varmen.
Tør wokken af, og kom ny olie i. Steg kødet ved superhøj varme i 1-3 min., og krydr med salt og sukker.
Kog nudlerne i saltet vand i ca. 3-4 min., og sigt vandet fra.
Rør tamari med 1/2-1 tsk. sukker og en smule lys eddike, og smag evt. til med sesamolie.
Skær tomater i halve, agurk i skiver, og hak peanuts.
Vend forsigtigt nudler, kød og stegt grønt med dressingen. Smag til med salt og peber, og anret den i dybe tallerkener med agurk og tomat. Servér straks.
Kundekommentarer ()