0
Lun nudelsalat med oksestrimler og peanuts

Lun nudelsalat med oksestrimler og peanuts

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg steger gulerødder og løg, fordi jeg synes det er lækkert, at de er lune og tilberedte.

Men du kan sagtens lade begge dele være rå, og få en mere salat-agtig ret. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerødderrødløgingefæroksekød i strimler
1 min.
Stegt grønt og oksekød

Skræl eller skrub gulerødderne, og skær dem i skiver. Skær løg i slanke både. Steg først gulerødder i 1-2 min. ved høj varme i olie i en varm wok. Tilsæt løg og steg i yderligere 1-2 min. Krydr med salt og lidt revet ingefær efter smag, og tag grøntsagerne af varmen. 

Tør wokken af, og kom ny olie i. Steg kødet ved superhøj varme i 1-3 min., og krydr med salt og sukker.

nudlertamari soya saucecherry- eller blommetomateragurkpeanuts
5 min.
Nudler, dressing og grønt

Kog nudlerne i saltet vand i ca. 3-4 min., og sigt vandet fra. 

Rør tamari med 1/2-1 tsk. sukker og en smule lys eddike, og smag evt. til med sesamolie. 

Skær tomater i halve, agurk i skiver, og hak peanuts.

 

 

18 min.
Anretning

Vend forsigtigt nudler, kød og stegt grønt med dressingen. Smag til med salt og peber, og anret den i dybe tallerkener med agurk og tomat. Servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?