0
Lun nudelsalat med oksestrimler og peanuts

Lun nudelsalat med oksestrimler og peanuts

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg stegt gulerødder og løg, fordi jeg synes det er lækkert at de er lune og tilberedte. Men du kan sagtens lade begge dele være rå og få en mere salat-agtig ret. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

Sæt vand over til nudler.

gulerødderrødløgingefæroksekød i strimler
1 min.
Stegt grønt og oksekød

Skræl eller skrub gulerødderne og skær dem i skiver. Skær løg i slanke både. Steg først gulerødder i 1-2 minutter ved høj varme i olie i en varm wok i 1-2 min. Tilsæt løg og steg i yderligere 1-2 min. Krydr med salt og lidt revet ingefær efter smag. 
Tag grøntsagerne af varmen. 

Tør evt. wokken af. Kom ny olie i wokken. Steg kødet ved superhøj varme i 1-3 min. Krydr med salt og sukker.

nudlertamari soya saucecherry- eller blommetomaterskoleagurkpeanuts
5 min.
nudler, dressing og grønt

Kom nudlerne i kogende, saltet vand og kog i 10-20 sekunder. Afdryp. 

Rør tamari med 1/2-1 tsk. sukker og en smule lys eddike. Smag evt. til med sesamolie. 

Skær tomater i halve og agurk i skiver. Hak peanuts

 

 

18 min.
Anretning

Vend forsigtigt nudler, kød og stegt grønt med dressingen. Smag til. Anret den i dybe tallerkner med agurk og tomat ved. 
Servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?