
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Kog en lage af 1 dl sukker og 1 dl eddike, og lad sukkeret smelte.
2. Flæk agurken, og bank den gerne let med en kagerulle. Skær den i grove stykker, vend dem med eddikelagen, og krydr med salt og peber.
3. Steg kødet i olie på en varm pande i ca. 5-6 min., til det smuldrer, og er gennemstegt. Hak hvidløg, og vend det i kødet sammen med peanutbutter og hoisinsauce. Steg kort, og smag til med limesaft.
TIP: Hvis I vil spare tid, kan agurken blot skæres ud til snackgrønt.
4. Kog nudlerne i ca. 5 min., og lad dem trække, til de er møre.
5. Skrub eller skræl gulerødderne, og riv dem groft, eller skær dem i julienne.
6. Snit kål, forårsløg og chili.
Vend forsigtigt nudlerne med kødet på panden, og smag til igen.
7. Anret nudler og kød i dybe tallerkener eller store skåle, og top med syltet agurk, kål, gulerødder, chili og forårsløg.
Kommentarer og forslag til opskriften