
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Orker I ikke at sylte agurk, kan I bare skære den til snack og til nudelsalaten.
1. kog en lage af 1 dl sukker og 1 dl eddike. Lad sukkeret smelte.
2. Flæk agurken. Bank den gerne let med en kagerulle. Skær den i grove stykker og vend den med eddikelagen. Krydr med salt og peber.
3. Steg kødet i olie på en varm pande til den smuldre. Ca. 5-6 min. Eller til kødet er gennemstegt. Hak hvidløg og vend det i kødet sammen med peanutbutter og hoisin. Steg kort. Smag til med limesaft.
4. Sæt vand over til nudler. Læg nudlerne i kogende vand og lad dem trække møre. Ca. 5 min. Gentag hvis behov. Afdryp.
5. Skrub eller skræl gulerødderne. Riv dem groft eller skær dem i julienne. S
6. Snit kålen fint. Snit forårsløg og chili.
Vend forsigtigt nudlerne med kødet på panden. Smag til igen.
7. Anret nudler og kød i dybe tallerkner eller store skåle. Top med syltet agurk, kål, gulerod og chili og forårsløg til dem der har lyst.
Kommentarer og forslag til opskriften