0

Lun pennesalat med karamelliseret aubergine, semitørrede tomater, oliven og bataviasalat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær auberginen i 1 cm3 tern og vend dem med sukker, lidt olie, salt og peber. Bred dem ud i ét lag på en bageplade og bag dem ved 225 grader i ca. 20 min. til de er godt gyldne og møre. Kog pastaen som anvist på emballagen. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i små mundrette bidder. Vend den varme drænede pasta og auberginetern, tomater, oliven, presset hvidløg, balsamico, lidt olie, salt og peber sammen og smag til. Vend salaten i og server straks til stegt kød, fisk eller fjerkræ.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?