0

Lun rødbedesalat på spinat med pære og mandler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog rødbederne møre i letsaltet vand, ca. 45 min., gnid skindet af og skær dem i små tern. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak mandlerne groft. Varm olien op på en pande og rist mandlerne gyldne heri. Tilsæt forårsløg og rødbeder, krydr med eddike, salt og peber og varm det hele godt igennem. Skyl spinaten, fjern evt. grove stilke og slyng den tør. Anret spinaten på et fladt fad og fordel rødbedesalaten ovenpå. Skræl pæren, fjern kernehuset og skær kødet i tynde skiver.

Pynt salaten med pæreskiverne og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften