0

Lun rosenkålssalat med æbler, rød chili, ahornsirup og mandler (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens rosenkålene og halver dem. Pil hvidløgene, rens chilien og snit det hele i tynde skiver. Befri æblerne for kernehus og skær kødet (med skræl) i tern. Hak mandlerne groft og rist dem i lidt hed olie på panden til de lige begynder at tage farve. Kom hvidløg og chili ved og rist videre 30 sek. Tilsæt ahornsiruppen og kog det op. Vend æblerne deri, sauter yderligere 2 min. og skrab blandingen over i en skål. Kom lidt mere olie på panden, varm godt op og kom kålen på. Rist 4-5 min. til de er møre med bid. Vend herefter æble-mandelblandingen i, smag til med salt og peber og anret på et lunt fad. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?