0

Lun salat af bagt selleri med rucola, ristede hasselnødder og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i mundrette klodser. Vend klodserne med lidt olie, de hele rosmarinkviste, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre ved 175 grader i ca. 20 min. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med sellerien til nødden er blevet fint lysebrun og skallen er mørk og krakelerer. Kom dem over på et rent viskestykke og gnid skallerne af deri. Skyl rucolaen og slyng den tør. Pisk 3 spsk. olie, eddike, dijonsennep, salt og peber og smag til. Vend de varme selleritern med dressingen, lad det køle lidt af og fjern rosmarinkvistene. Vend rucola, hasselnødder og feta i, smag til og anret. Server straks til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kommentarer og forslag til opskriften