0

Lun salat af bagte gulerødder, rucola, feta og ristede hasselnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne, flæk dem i kvarte på langs og vend dem med lidt olie, rosmarin, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre ved 175 grader i ca. 20 min. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med rødderne til de er fint lysebrune og skallen er mørk og krakeleret. Kom dem over på et rent viskestykke og gnid skallerne af deri. Skyl rucolaen godt og slyng den tør. Pisk 3 spsk. olie, eddike, dijonsennep, honning, salt og peber og smag til. Vend de varme gulerødder med dressingen og lad det køle lidt af. Vend rucola, hasselnødder og feta i med løse hurtige tag, smag til og anret. Server straks til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?