0

Lun salat af grønne bønner med friske pærer, flødeost og rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og damp dem møre med bid under låg i 2 dl vand i 5-7 min. Hak imens løget helt fint og skær pærerne i smalle både. Hæld vandet fra bønnerne, lad dem lige dampe tørre og vend så flødeost og rapsolie i. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber. Anret bønner på et fladt fad og fordel pærebådene ovenpå. Drys med rødløg og server straks til fisk, fjerkræ eller kød.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?