0

Lun salat af pastinak, ræddike, gulerod og rødløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl gulerødder, ræddiker og pastinakker. Læg gulerødder og ræddiker i en skål. Skær pastinakkerne i grove skrå stykker og læg dem i skålen. Vend olivenolie og timian (gem lidt til pynt) i grøntsagerne og hæld dem ud på en bageplade.

Tænd ovnen på 170 grader. Lad yderskallen sidde på rødløgene. Vend dem i honning og læg dem på bagepladen. Bag alle grøntsager i ca. 1 time ved 170 grader. Løgene skal du holde lidt øje med - mine fik kun 45 min - men de skal være møre. Lad dem køle lidt ned og anret pastinak, gulerod og ræddike.

"Smut" rødløgene ud i ringe og anret dem ved grøntsagerne. Drys groft havsalt over sammen med lidt frisk timian.

Her er kun anrettet til to personer. Salaten er fremragende til fx svinemørbrad.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?