0

Lun salat af ristet rosenkål, svampe og rødløg med tranebær, feta og nødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim rosenkålene og skær dem i halve igennem stokken. Rens nænsomt svampene og skær dem i skiver. Pil løgene og skær dem i brede både. Vend det hele forsigtigt sammen med olie, salt og peber og rist det ved 225 grader i en forvarmet ovn i ca. 15 min. til det har taget farve, men stadig har bid.

Anret de varme grøntsager i et lavt fad, dryp med lidt balsamicoglace og smuldr fetaen over. Hak tranebær og nødder groft, drys dem på salaten og server straks til fisk, gris eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?