0

Lun salat af rosenkål og æbler med pinjekerner, ost og granatæble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens rosenkålene, snit dem i strimler på ca. ½ cm tykkelse og skær 3 fed hvidløg i tynde skiver. Befri æblerne for kernehus, skær kødet (med skræl) i tynde både og vend dem med lidt citronsaft. Varm lidt olie op på en pande og rist pinjekernerne til de lige begynder at tage farve. Kom hvidløgene ved og rist videre 1 min. Tilsæt siruppen og kog det op. Vend æbler og stykker af ost i, sauter yderligere 2 min. og skrab blandingen over i en skål. Kom lidt mere olie på panden, varm godt op og kom kålstrimlerne på. Rist 2-3 min. og vend 1-2 gange undervejs. Vend herefter æble-ost-pinjeblandingen i, smag til med salt og peber og anret på et lunt fad. Drys med granatæblekerner og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?