0
Lun savoykål med bacon og syrlige beder

Lun savoykål med bacon og syrlige beder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Her en lun og nem salat med både sødme, syrlighed, bid og sprød bacon. Hvis du ikke kan få fat i de gule beder, kan du sagtens bruge enten gulerødder elle glaskål.

Start med at skrælle bederne og snit dem ultratyndt på et mandolinjern. Læg dem i en dyb tallerken, pres citronsaft over og lad dem trække.

Skær tykke skiver af lufttørret bacon og del hver skive i 3 stykker. Steg dem sprøde på en varm pande og lad dem dryppe af.

Brug ca. halvdelen af bladene fra savoykålen, skær den grove stilk i midten af bladene fra og skær resten i strimler.

Varm en pande op med olivenolie - den skal være rygende varm. Steg kålen i ca. 3-4 min. og krydr godt med salt og peber.

Drys rosinerne i kålen og rør rundt. Tilsæt de gule beder sammen med citronsaft og rør rundt i ca. 1 min.

Anret det hele på tallerkner og pynt med bacon og hasselnødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?