Her en lun og nem salat med både sødme, syrlighed, bid og sprød bacon. Hvis du ikke kan få fat i de gule beder, kan du sagtens bruge enten gulerødder elle glaskål.
Start med at skrælle bederne og snit dem ultratyndt på et mandolinjern. Læg dem i en dyb tallerken, pres citronsaft over og lad dem trække.
Skær tykke skiver af lufttørret bacon og del hver skive i 3 stykker. Steg dem sprøde på en varm pande og lad dem dryppe af.
Brug ca. halvdelen af bladene fra savoykålen, skær den grove stilk i midten af bladene fra og skær resten i strimler.
Varm en pande op med olivenolie - den skal være rygende varm. Steg kålen i ca. 3-4 min. og krydr godt med salt og peber.
Drys rosinerne i kålen og rør rundt. Tilsæt de gule beder sammen med citronsaft og rør rundt i ca. 1 min.
Anret det hele på tallerkner og pynt med bacon og hasselnødder.
Kundekommentarer ()