Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader over/undervarme. Dæk en bradepande med bagepapir.
Hak rødderne i mundrette stykker, og spred dem ud på bagepladen.
Vend rødderne i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Kom kødet i en stor gryde, og varm op ved middel varme. Rør rundt i kødet jævnligt, imens det tilberedes. Det behøver ikke tage farve.
Kom krydderblandingen sammen med kødet (pas på - den er hot).
Når kødet er gennemstegt, slukkes for varmen.
Riv hvidløget på den fine side af et rivejern, og pluk bladene fra stilken på basilikummen.
Overhæld nudlerne med letsaltet kogende vand, tildæk, og lad nudlerne trække i ca. 9 min. Alternativt kan nudlerne koges i letsaltet vand i ca. 4 min. Si vandet fra.
Kom rodfrugterne op til kødet sammen med hvidløg og basilikum. Vend det hele godt rundt, og smag til med citronsaft og fiskesauce.
Servér nudlerne i dybe tallerkener, og anret salaten henover.
Thai sweet pork krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()