0

Lun thaisalat ”Larb Moo” med mynte, koriander og peanuts

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri citrongræsstænglerne for ender og grove yderblade og hak resten groft. Pil hvidløgene, skræl ingefæren (brug ca. 4 cm) og rens chilien for ribber og kerner. Kom det hele i en foodprocessor og hak det helt fint. Snit rødløget i tynde både. Brun skinkekødet i lidt olie på en pande og krydr med lidt salt og peber. Tilsæt de hakkede krydderier og rist i yderligere 2 min. Tilsæt rødløg, fish sauce, saften fra 1 limefrugt, farin og hvidvinseddike, rør rundt og lad det simre i 3-4 min. Tag panden af varmen og lad det køle af i 5 min. Pluk mynte- og korianderblade af stilkene - stilkene kasseres - og vend dem i kødet. Skyl hjertesalaten, bræk den i mundrette bidder og anret den som en rede på et fladt fad. Anret kødet i reden, drys med grofthakkede peanuts og top med 1 limefrugt skåret i både.

Server sammen med lynstegte grøntsager og godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?