Befri citrongræsstænglerne for ender og grove yderblade og hak resten groft. Pil hvidløgene, skræl ingefæren (brug ca. 4 cm) og rens chilien for ribber og kerner. Kom det hele i en foodprocessor og hak det helt fint. Snit rødløget i tynde både. Brun skinkekødet i lidt olie på en pande og krydr med lidt salt og peber. Tilsæt de hakkede krydderier og rist i yderligere 2 min. Tilsæt rødløg, fish sauce, saften fra 1 limefrugt, farin og hvidvinseddike, rør rundt og lad det simre i 3-4 min. Tag panden af varmen og lad det køle af i 5 min. Pluk mynte- og korianderblade af stilkene - stilkene kasseres - og vend dem i kødet. Skyl hjertesalaten, bræk den i mundrette bidder og anret den som en rede på et fladt fad. Anret kødet i reden, drys med grofthakkede peanuts og top med 1 limefrugt skåret i både.
Server sammen med lynstegte grøntsager og godt brød.
Kundekommentarer ()