0
Lyngrillet Wagyu bov med Gomadressing

Lyngrillet Wagyu bov med Gomadressing

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Grillet bov af Wagyu: Tag bovstegen direkte fra køl og skær den ud i ensartede skiver af ca. 1 cm tykkelse. Grill dem på direkte varme på en ultravarm grill. (brug gerne rigtige kul i stedet for briketter – det smager altså bare bedre) Grill dem kort så stykkerne stadigt er meget røde inden i. Krydr kødet med salt og peber på begge sider og vend dem med gomadressingen – og server straks.

Gomadressing: Rist sesamfrø gyldne på en tør pande og knus dem derefter i en morter - mal dem til de fleste frø er knust. Bland med de øvrige ingredienser. Lad gerne dressingen trække i en times tid så sukkeret opløses.

INFO: Boven er ikke det møreste stykke kød på Wagyu-oksen – men uha uha sikke en smag og fedtmarmoreing kødet har.

FIF: Pas på med stegningen – kødet må for alt i verden ikke blive gennemstegt da det så vil blive kedeligt og sejt. Et godt fif er at have ALT klar – og sat på bordet INDEN kødet grilles! Grill nu kødet – vend i dressingen og server… Eller endnu bedre – grill stykkerne lidt efter lidt og spis og grill mens I spiser jer vej igennem kødstykket 

Servering: Man kan servere alle former for salater og kartofler hertil – vi spiste en lækker tomatsalat og en salat med hvide asparges og spidskål dertil – men uanset hvad du vælger at servere vil det altid spille andenviolin i denne sammenhæng.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?