Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Del dem på midten med et meget skråt snit. Rens peberfrugterne, del dem midtpå og skær dem i strimler. Pil løg og hvidløg, skær løgene i tynde både og hvidløgene i tynde skiver. Varm lidt olie op i en sautépande og rist bønner og løg 5-7 min. Kom snackpeber og hvidløg ved, krydr med salt og peber og rist yderligere 5-7 min. til grøntsagerne er møre med sprødt bid. Giv til fisk, kød eller fjerkræ.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften